Lange voorhout 6, 2514 ED, Den Haag, Zuid-Holland

Telefoon: 070 3626468

West-Holland Krediet- en Voorschotbank B.V.

Dochterondernemingen van WHB

 

Europese Horeca Financieringsmaatschappij

De Europese Horeca Financieringsmaatschappij is een financieringsmaatschappij die optimaal inspeelt op uw financieringsbehoeften als ondernemer. De EHF onderscheidt zich in betrouwbaar advies, flexibele dienstverlening en een korte doorlooptijd. Met de brede kennis van de branche en ruime ervaring in de markt, biedt de EHF maatwerk-oplossingen passend bij de individuele situatie van de ondernemer.

EHF

 

Rix-Pay

Rix-Pay is de online betaaldienst van West-Holland Escrow Services B.V. (WHE). Rix-Pay voert haar dienst uit samen met de Stichting Uitvoering Escrow Services. Deze onafhankelijke stichting beheert de derdenrekening waarop het geld wordt bewaard. Deze structuur garandeert neutraliteit en financiële betrouwbaarheid voor al uw transacties. Daarnaast worden derdenrekeningen wettelijk beschermd waardoor het geld altijd bij de rechthebbenden zal komen.

Rix-Pay

West-Holland Escrow Services

De West-Holland Escrow Services B.V. is een onafhankelijke, zelfstandig optredende betaaldienstverlener die gerichte betaaloplossingen biedt voor de particuliere en de zakelijke markt.

WHE